Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer sofrasında yemek görmek

Rüyada yer sofrasında yemek görmek

Rüyada yer sofrasında yemek görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada yer sofrasında yemek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada yer sofrasında yemek yemek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrasında yemek görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer sofrası kurmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yer sofrasında oturmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada yere sofra kurmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yere sofra sermek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada yer sofrası görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, başarıları ile tanınacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer sofrasına oturmak kazancının helal para olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments