Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada oturduğunu görmek

Rüyada sofrada oturduğunu görmek

Rüyada sofrada oturduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, hakkı olanlara kavuşacağına, ekmeğinin artacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Rüyada sofrada oturduğunu gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada sofraya oturmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofrada oturduğunu görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofraya oturduğunu görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada düşman sofrasına oturmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulur.

Rüyada yer sofrasına oturmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, yenilenme yaşayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek sofrasında oturmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle sofrada oturmak zorluklarının son bulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments