Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada oturmak

Rüyada sofrada oturmak

Rüyada sofrada oturmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada oturmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada düşman sofrasına oturmak onlar adına aç insanları doyuracağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek sofrasına oturmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada yer sofrasına oturmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle sofrada oturmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, geçineceğine, onu cesaretlendireceğine işarettir.

Rüyada yemek sofrasında oturmak dertlerinin şifasını bulacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer sofrasında oturmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, içinin ferahlayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada sofraya oturmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments