Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofraya oturduğunu görmek

Rüyada sofraya oturduğunu görmek

Rüyada sofraya oturduğunu görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunların gittikçe artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sofraya oturduğunu gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada sofra başında oturmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada oturmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle sofrada oturmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, insanlarla uyumunun artacağına yorulur.

Rüyada yer sofrasına oturmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada sofrada oturduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Rüyada yemek sofrasında oturmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına inanılır.

Rüyada sofraya oturmak içebileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulur.

Rüyada düşman sofrasına oturmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments