Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofraya oturmak

Rüyada sofraya oturmak

Rüyada sofraya oturmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada sofraya oturmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada sofrada oturmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek sofrasında oturmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Rüyada yer sofrasına oturmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra başında oturmak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada düşman sofrasına oturmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Rüyada sofraya oturmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments