Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek sofrasına oturmak

Rüyada yemek sofrasına oturmak

Rüyada yemek sofrasına oturmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, uygulayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yemek sofrasına oturmak gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada yemek sofrasına oturmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek sofrasında oturmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, rütbesinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sofraya oturduğunu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret eder.

Rüyada sofra başında oturmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada sofrada oturduğunu görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak eşe dosta yardım edileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrasında oturmak kudret ve destek olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments