Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra başında oturmak

Rüyada sofra başında oturmak

Rüyada sofra başında oturmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hayırlı kararlar verileceğine, gelir kaybedeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sofra başında oturmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Rüyada sofra başında oturmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yemek sofrasında oturmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sofraya oturmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, herkesin şaşırtılacağına inanılır.

Rüyada yer sofrasına oturmak iyi huylar edineceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada yer sofrasında oturmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle sofrada oturmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments