Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı döşek görmek

Rüyada kırmızı döşek görmek

Rüyada kırmızı döşek görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kötü işlere girmeyeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı döşek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı döşek görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yeni bir araba satın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde döşek görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada yün döşek yapmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet eder.

Rüyada döşek yastık görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments