Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli döşek görmek

Rüyada kirli döşek görmek

Rüyada kirli döşek görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, servet sahibi olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli döşek gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada kirli döşek görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı döşek görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, bereket ve zenginlik olacağına, depresyona gireceğine delalettir.

Rüyada döşek taşıdığını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çevrenizden takdir görmeye delalet etmektedir.

Rüyada sırtında döşek taşımak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, parasının her zaman bereketli olacağına işarettir.

Rüyada döşek doldurmak artık rahat bir nefes alacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün döşek görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık döşek görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments