Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna çatlaması görmek

Rüyada ayna çatlaması görmek

Rüyada ayna çatlaması görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük düşüneceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş yeri sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayna çatlaması gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada ayna çatlaması görmek işlerinin hemen hallolacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayna çatlatmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çatlayan ayna görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çatlayan yumurta görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada evi çatlamış görmek sıkıntısından kurtulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çatlamış bina görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments