Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yorgan görmek

Rüyada yeni yorgan görmek

Rüyada yeni yorgan görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, muradına eremeyeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni yorgan gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada yeni yorgan görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni yorgan almak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan silkelemek kişinin hayırlı yollara gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganla dolaşmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Rüyada yorgan ağzı dikmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli yorgan görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendisini eve kapatacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde yorgan görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hasret giderileceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments