Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan görmek

Rüyada yatak yorgan görmek

Rüyada yatak yorgan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada yatak yorgan katlamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yatmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan döşek görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada yatak ve yorgan görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yatak yorgan görmek iyi hissedileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yün yatak yorgan görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments