Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli yorgan görmek

Rüyada dantelli yorgan görmek

Rüyada dantelli yorgan görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada dantelli yorgan gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Rüyada dantelli yorgan görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dantel yorgan görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada dantel öreni görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada dantel satın almak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kalp kırmayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada dantel örtüsü görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dantel yaka görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel örtü görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz dantel almak başına bazı musibetlerin geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments