Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla dolaşmak

Rüyada yorganla dolaşmak

Rüyada yorganla dolaşmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, böylece kendine güveneceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla dolaşmak gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada yorganla dolaşmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kırlarda dolaşmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısız çorapla dolaşmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada cami etrafında dolaşmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada evi dolaşmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada dolaşmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet eder.

Rüyada donsuz dolaşmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments