Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah etek giydiğini görmek

Rüyada siyah etek giydiğini görmek

Rüyada siyah etek giydiğini görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah etek giydiğini gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek giymek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz etek giymek büyük miktarlarda para kazanılacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada siyah etek giymek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalettir.

Rüyada siyah mini etek giymek rızkın genişlemesine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kısa etek giymek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işe gösterilen ilginin artacağına yorulur.

Rüyada kısa siyah etek giymek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah etek giymek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments