Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni şapka takmak

Rüyada yeni şapka takmak

Rüyada yeni şapka takmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına inanılır.

Rüyada yeni şapka takmak gördüyseniz:

  • Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada yeni şapka takmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deri şapka takmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örgü şapka takmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada başa beyaz şapka takmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada şapka takmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bir süre zorluk çekeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yün şapka takmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor şapka takmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Rüyada fötr şapka takmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments