Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni şapka almak

Rüyada yeni şapka almak

Rüyada yeni şapka almak kudretli kişiler arasına gireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yeni şapka almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada yeni şapka görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni şapka giymek şaşkın olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni şapka takmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kederleneceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni şapka almak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar şapka görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet eder.

Rüyada örgü şapka takmak dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada süslü şapka görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada şapka çıkarmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments