Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir gömlek almak

Rüyada yeni bir gömlek almak

Rüyada yeni bir gömlek almak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yeni bir gömlek almak gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek almak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işarettir.

Rüyada yeni gömlek satın almak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına inanılır.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek giymek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına alamet eder.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni gömlek giymek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments