Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni etek ve gömlek almak

Rüyada yeni etek ve gömlek almak

Rüyada yeni etek ve gömlek almak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak önünü göremez olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada etek ve gömlek görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni siyah etek giymek makama ve rızka sahip olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada yeni etek diktirmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerini düzene sokacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni etek görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Rüyada yeni etek giymek yeni işlere atılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir etek giymek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni etek almak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments