Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir gömlek görmek

Rüyada yeni bir gömlek görmek

Rüyada yeni bir gömlek görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir gömlek gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, derin bir nefes alacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yeni bir gömlek almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada yeni gömlek satın almak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kısa sürede başarısının artacağına, yapılan ahlaksız davranışlara alamet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek görmek ekmeğinin artacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yeni gömlek almak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir gömlek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, canının ve malının garantide olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments