Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni masa görmek

Rüyada yeni masa görmek

Rüyada yeni masa görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada yeni masa gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada yeni masa almak kötü karakterli bir kadına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada yeni masa sandalye almak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni masa sandalye görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada yeni masa görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeni masa örtüsü görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa çizmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek kişisel kavgaların son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada cam masa silmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments