Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni masa sandalye görmek

Rüyada yeni masa sandalye görmek

Rüyada yeni masa sandalye görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni masa sandalye gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Rüyada yeni masa sandalye almak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada yeni masa sandalye görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada masa sandalye takımı görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek kişinin her işi severek yapacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Rüyada masa ve sandalye görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Rüyada sandalye masa görmek yarasını saracağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments