Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa çizmek

Rüyada masa çizmek

Rüyada masa çizmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine inanılır.

Rüyada masa çizmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Rüyada masa çizmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Rüyada plan çizmek keyfe kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı çizmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada uçak çizmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada desen çizmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, rütbe edineceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev projesi çizmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet eder.

Rüyada portre çizmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burun çizmek imkânsızı başaracağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments