Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni masa almak

Rüyada yeni masa almak

Rüyada yeni masa almak hayırlı bir terfi alınacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni masa almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeni masa sandalye görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulur.

Rüyada yeni masa almak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni masa sandalye almak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük bir rahata ereceğine delalettir.

Rüyada yeni masa örtüsü görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni masa görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa saati almak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments