Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni masa sandalye almak

Rüyada yeni masa sandalye almak

Rüyada yeni masa sandalye almak ailevi sorunlar yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, rahat rahat yaşayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeni masa sandalye almak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada yeni masa sandalye görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni masa sandalye almak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sandalye masa görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalye ve masa görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulur.

Rüyada masa sandalye almak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa sandalye takımı görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Rüyada tahta masa sandalye görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sorunlarının son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments