Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni masa örtüsü görmek

Rüyada yeni masa örtüsü görmek

Rüyada yeni masa örtüsü görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada yeni masa örtüsü gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada yeni masa örtüsü görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kırmızı masa örtüsü görmek kafasının rahat edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yıkamak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü hediye almak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada masa örtüsü ütülemek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments