Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kapı yapmak

Rüyada yeni kapı yapmak

Rüyada yeni kapı yapmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kapı yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada yeni kapı yapmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kapı yaptırmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulur.

Rüyada yeni ev kapısı görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, zor günlerin sona ereceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni kapı görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada yeni kapı almak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni kapı taktırmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni kapı takmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına inanılır.

Rüyada yeni bir kapı görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kime gideceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments