Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev kapısı görmek

Rüyada yeni ev kapısı görmek

Rüyada yeni ev kapısı görmek sağlığının yerine geleceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeni ev kapısı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada yeni ev kapısı görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işlerinin kapanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeni kapılar görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işarettir.

Rüyada yeni kapı takmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sorumlu tutacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni evin kapısını açmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kapı taktırmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işarettir.

Rüyada yeni kapı almak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeni kapı görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni kapı yaptırmak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments