Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kapı görmek

Rüyada yeni kapı görmek

Rüyada yeni kapı görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet eder.

Rüyada yeni kapı gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Rüyada yeni ev kapısı görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Rüyada yeni kapı taktırmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni kapı takmak her zaman çok başarılı olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yeni kapı yapmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine inanılır.

Rüyada yeni bir kapı görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni kapılar görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kapı görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hedeflerini tutturacağına, hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeni evin kapısını açmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments