Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kapı taktırmak

Rüyada yeni kapı taktırmak

Rüyada yeni kapı taktırmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayırlı yollara gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Rüyada yeni kapı taktırmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada yeni kapı taktırmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada çelik kapı taktırmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Rüyada kapı taktırmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada eve kapı taktırmak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni diş taktırmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni pencere taktırmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Rüyada yeni kapı görmek hayatının düzene gireceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeni kapı yaptırmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments