Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir kapı görmek

Rüyada yeni bir kapı görmek

Rüyada yeni bir kapı görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, yakın akrabadan gelecek habere, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada yeni bir kapı gördüyseniz:

  • Ortak ilgi alanları paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yeni kapı almak iş hayatında değişiklik yapacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kapılar görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni evin kapısını açmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni kapı takmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir kapı görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yeni kapı yapmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni kapı yaptırmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni kapı taktırmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments