Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kapı yaptırmak

Rüyada yeni kapı yaptırmak

Rüyada yeni kapı yaptırmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, nahoş sözler işiteceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeni kapı yaptırmak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada yeni kapı yaptırmak rahat bir hayat süreceğine, arabasını ve toprağının olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni kapılar görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kapı görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kapı takmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni ev kapısı görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kapı yapmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir kapı görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kapı almak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments