Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evin kapısını açmak

Rüyada yeni evin kapısını açmak

Rüyada yeni evin kapısını açmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni evin kapısını açmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada yeni evin kapısını açmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısını açmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret eder.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak şükür içinde bir hayat süreceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada bir evin kapısını açmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidini açmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada birine kapıyı açmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments