Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kaban giymek

Rüyada yeni kaban giymek

Rüyada yeni kaban giymek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Rüyada yeni kaban giymek gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Rüyada yeni kaban giymek nasibin de kısmetlerin de artacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir kaban giymek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kaban giymek bulunan mevkinin kaybedileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kazancının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi kaban giymek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kaban giymek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kaban giymek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gri kaban giymek geniş rızık elde edeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments