Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir kaban giymek

Rüyada yeni bir kaban giymek

Rüyada yeni bir kaban giymek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, işyerini kapatacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir kaban giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada yeni bir kaban giymek kindar olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni kaban giymek gelirinin eksileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada gri kaban giymek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaban giymek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mont kaban giymek yaşamın daha kolay hale geleceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada siyah kaban giymek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, her zaman hak ettiğini alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments