Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kaban giymek

Rüyada uzun kaban giymek

Rüyada uzun kaban giymek onlara çok bağlı olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, her daim temkinli olacağına, işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kaban giymek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada uzun kaban giymek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kaban giymek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine inanılır.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kabanını giymek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kaban giymek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada pembe kaban giymek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kaban giymek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments