Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaban giydiğini görmek

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sebep olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kaban giymek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah kaban kaybetmek yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kaban görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaban almak çok rahat edeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi kaban giymek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kabanını giymek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada gri kaban giymek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments