Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kaban giymek

Rüyada kahverengi kaban giymek

Rüyada kahverengi kaban giymek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kaban giymek gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Rüyada kahverengi kaban giymek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi kaban görmek şansının her zaman yaver gideceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste kaban giymek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada mont kaban giymek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir kaban giymek aksi takdirde çaresiz kalacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah kaban giymek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments