Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaban giymek

Rüyada yeşil kaban giymek

Rüyada yeşil kaban giymek itibarını geri kazanacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kaban giymek gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Rüyada yeşil kaban giymek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir kaban giymek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah kaban giymek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe kaban giymek kazançlı işlere yatırım yapacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mont kaban giymek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada gri kaban giymek çok büyük hayır duaları alacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst üste kaban giymek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments