Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaban giymek

Rüyada siyah kaban giymek

Rüyada siyah kaban giymek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kaban giymek gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kaban giymek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada siyah kaban görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada siyah kaban kaybetmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kaban almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada gri kaban giymek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kaban giymek emeklerinin boşa gideceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada pembe kaban giymek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments