Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı canlı mezara gömülmek

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, hasret içinde kalacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada mezara canlı gömülmek her geçen gün sorunların artacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek her zaman sevgi göreceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı canlı gömülmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek kazancın katlanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada canlı gömülmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı toprağa gömülmek yüklü siparişler alacağına, güçlükle elde edilecek başarı, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments