Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni giysiler almak

Rüyada yeni giysiler almak

Rüyada yeni giysiler almak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni giysiler almak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada yeni giysi satın almak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni giysi giymek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni giysi denemek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir giysi almak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni giysi almak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada yeni giysiler satın almak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok zor günler geçirileceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni giysiler almak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada katlanmış giysi görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments