Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni giysi giymek

Rüyada yeni giysi giymek

Rüyada yeni giysi giymek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni giysi giymek gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yeni giysi giymek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir giysi almak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Rüyada yeni giysiler satın almak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine işarettir.

Rüyada yeni giysi almak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeni giysi satın almak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalettir.

Rüyada yeni giysiler almak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni giysi denemek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada ölü giysisi giymek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments