Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni giysi almak

Rüyada yeni giysi almak

Rüyada yeni giysi almak hayırlı bir terfi alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada yeni giysi almak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada yeni giysiler satın almak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Rüyada yeni bir giysi almak aile bireylerinin mutlu olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yeni giysi satın almak çok zor zamanlar geçirileceğine, imkânların günden güne azalacağına, bekârlığına da veda edeceğine yorulur.

Rüyada yeni giysi denemek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni giysi almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni giysiler almak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni giysi giymek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada giysilerini toplamak borçlarını ödeyeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments