Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni giysi satın almak

Rüyada yeni giysi satın almak

Rüyada yeni giysi satın almak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, helal rızık yiyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni giysi satın almak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada yeni giysiler satın almak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, parasız kalacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni giysi satın almak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, iş kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada giysi satın almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir giysi almak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni giysi almak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni giysi giymek fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yeni giysiler almak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni giysi denemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments