Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlanmış giysi görmek

Rüyada katlanmış giysi görmek

Rüyada katlanmış giysi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, korkularının yok olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulmaktadır.

Rüyada katlanmış giysi gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada katlanmış giysi görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni giysiler satın almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek giysi görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada giysi çalmak yakın zamanda rahat edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski giysiler görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, eline büyük paralar geçeceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek giysisi yıkamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir giysi almak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada ölü giysisi giymek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments