Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni giysiler satın almak

Rüyada yeni giysiler satın almak

Rüyada yeni giysiler satın almak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni giysiler satın almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Rüyada yeni giysi satın almak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni giysiler satın almak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada giysi satın almak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeni giysi denemek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rahat edileceğine, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni giysi almak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir giysi almak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeni giysiler almak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada yeni giysi giymek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments