Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni etek almak

Rüyada yeni etek almak

Rüyada yeni etek almak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinin bollaşacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni etek almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada yeni etek görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir etek giymek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada yeni etek giymek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeni siyah etek giymek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni etek almak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada yeni etek diktirmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi beyaz etek görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments