Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni etek görmek

Rüyada yeni etek görmek

Rüyada yeni etek görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada yeni etek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Rüyada yeni etek giymek refahının ve varlığının artacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeni etek diktirmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet etmektedir.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, işlerinden de geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni etek görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir etek giymek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni etek almak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada yeni siyah etek giymek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalettir.

Rüyada ters etek giymek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments