Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ekin görmek

Rüyada yeni ekin görmek

Rüyada yeni ekin görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, karasızlık yaşayacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada yeni ekin gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada yeni ekin görmek huzurunun kaçacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni çıkan ekin görmek güzel haberler alacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ekin biçenleri görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında yürümek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada tarlada ekin görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret eder.

Rüyada ekin yıkamak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, başkalarının malına göz dikeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sararmış ekin görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments